Merkki jota ei pyynnöstä tule, mistä on kyse?

 

Oletko pyytänyt henkimaailmalta merkkiä itsellesi johonkin tilanteeseen mutta et ole saanut? Ei huolta, ole rauhassa.

Asia on niin että kun pyytää merkkiä tai vastausta johonkin tilanteeseen ja sitä ei saa tai näe voi siihen olla useita eri selityksiä.

Ensinnäkin on tärkeää että merkkiä ei odota epätoivoisesti tai pakkomielteisesti etsien. Tämä saattaa pilata koko jutun ja ikään kuin sokeuttaa merkin näkemisen tai estää sitä saamasta kun ei ole avoimen vastaanottavainen asialle. Liiallinen epätoivo tai pakkomielteinen odotus tai etsiminen on haitallista energiaa ja vaikuttaa yhteyden saamiseen.

Toisekseen jos edellinen asia on kunnossa, olet rauhassa, avoin ja luottavainen eikä merkkiä näy tai tule, saattaa syynä olla se että sitä ei jostain syystä anneta. Kerron yhden esimerkin kautta tähän yhdenlaisen selityksen. Jos kysyt vaikka kysymyksen ”saanko elämääni unelmien kumppanin” eikä merkkiä tai vastausta tule, on todennäköinen syy siihen sellainen että jostakin syystä sinun ei ole tarpeellista tietää siihen siinä hetkessä vastausta. Tätä avaan vielä tarkemmin yhden esimerkin kautta että tilanne saattaa olla niin että sinulle ei anneta tietoa mahdollisesta tulevasta puolisosta sillä se saattaisi vaikuttaa johonkin tärkeään käsillä olevaan asiaan tai johonkin merkitykselliseen joka on koettava ennen mahdollista tulevaa rakkautta. Eli esimerkin kautta taas kerron että jos sinä saisit vastauksen tai merkin että sinulle on tulossa toivomasi unelmien kumppani, käy mahdollisesti niin että alat liiaksi odottamaan tätä tapahtuvaksi enemmän tai vähemmän. Kehiin astuu mahdollisesti voimakas odotus tai epätoivoinen lisätiedon tarve tms kiinnittyminen asiaan joka ei ole hyväksi sillä sinun on koettava sitä ennen jotakin muuta tärkeää ensin ja tämä saamasi tieto tulevasta voi sokeuttaa tai estää sinut muulta ja tietyt tärkeät asiat jää sivuun tai kokematta. Ja niin ei taas kuulu mennä.

Jos tilanne on sellainen että epäilet itseäsi että jos et vain näe pyytämääsi merkkiä, kehotan että et lähde tähän syytökseen itseäsi kohtaan vaan rauha ja luottamus energiaasi. Painotan sanaa luottamus siihen että asiat tulevat oikealla hetkellä ja luottamus siihen että jos sinun kuuluu merkki saada ja nähdä niin se kyllä sinulle näytetään. Sinun silmäsi ohjataan kyllä siihen jos sinun kuuluu se nähdä joten se ei mene ohi. Ole rauhassa. Pääasia että et etsi tai yritä väkisin.

On tosiaan erinäisiä syitä miksi pyytämääsi merkkiä ei välttämättä anneta. Tässä nyt oli jotain mainitakseni. Jos et saa merkkiä mitä pyysit, ei tarkoita sitä että sinussa olisi vikaa tai tarvisi syyttää itseään että ei vain nyt huomaa mitään tai että sinut olisi unohdettu kun ei viestiä saa. Vaan sillä on tarkoitus miksi sitä merkkiä ei juuri siinä hetkessä anneta ja tämä tarkoittaa rauhoittumista asiaan ja luottamista jolloin merkki voi helpommin tulla ja ennenkaikkea luottaminen  ja rauha siihen että kysymäsi asia kuten unelmien kumppani tulee jos se on tarkoitettu ja tämä luo sinulle tilaa ja avoimuutta olla vastaanottavainen asioille mitkä sinulle on tarkoitettu tässä hetkessä koska kaikki on juuri tässä hetkessä jokatapauksessa.

Jos et saa merkkiä kysymääsi asiaan, ei tarkoita että toivomaasi asiaa ei tapahdu vaan et vain siinä hetkessä saa tietoa siitä. Älä vaivu epätoivoon tai hae itsestäsi vikaa vaan ole rauhassa ja kysy merkkiä muutamien kuukausien tai vuoden parin kuluttua uudelleen. Merkki ei myöskään aina tule heti pyydettäessä vaan se voi tulla paljon myöhemminkin. Koska oikea ajoitus sille on koska sen on hyvä tulla.

Kaikkea vastauksia ei erinäisistä syistä tarvitse, kuulu tai saa tietää ennakkoon. Keksity siihen mitä on nyt ja ole rauhassa. Asiat kyllä tapahtuu jos tapahtuu kun on oikea aika ilman sitä merkkiä tai vastausta. Tärkein mitä voit tässä hetkessä jat tulevassa tehdä on työstää itseäsi ja sukeltaa joka nurkkaan itsessäsi, myös eritoten niihin epämukaviin osa alueisiin. Tämä vie sinua eteenpäin, eheyttää ja tuo lähemmäs tarkoitustasi ja ymmärrystäsi sielun polullasi tässä elämässä.

Syitä siihen miksi merkkiä ei saa voi olla kymmeniä mutta ei se tarkoita että ne olisi huonoja.